maandag 2 juli 2018

Bullet Journal maken in een Travelers Notebook

Wist je dat een Traveler's Notebook heel geschikt is om een Bullet Journal in te maken?

Een Traveler's Notebook is een leren omslag, waarin je verschillende soorten boekjes (refills of inserts worden ze ook wel genoemd) kunt bewaren.
Wij verkopen de originele Traveler's Notebooks van Travelers Company uit Japan. Voorheen werden ze verkocht onder de merknaam Midori Traveler's Notebook. Je vindt ze hier in onze webshop.
Ze zijn er in de kleuren: Bruin, Zwart, Camel en Blauw. In regular formaat (links op de foto) en in PP Size (rechts op de foto)


De Notebooks zijn te verfraaien met clips en er is ook een hele Brass serie met een lineaal en bijpassende pennen en potloden. Die vind je hier in onze webshop.


Ok, terug naar Bullet Journalling. Hoe maak je van je Traveler's Notebook een Bullet Journal?
Kies de refill waar jij het liefste mee werkt. Er zijn inserts met ruitjes, lijntjes, en blanco papier. De refills van Traveler's Company zijn van MD Paper, een goede kwaliteit papier, en het schijnt niet door. Omdat we gemerkt hebben dat veel Bullet Journallers ook graag met dots werken, hebben we een ander merk toegevoegd: Taroko Design. Traveler's Company maakt helaas geen refills met dots, daarom zijn we uitgeweken naar een ander merk.
De refills van Taroko Design zijn gemaakt van Tomoe River papier, en zijn ook heel geschikt om met vulpen op te werken. Dit papier schijnt niet door.


Je vindt alle benodigdheden voor Bullet Journalling in onze webshop, maar we vinden het ook leuk als je langskomt in onze winkel in Wolvega, daar kun je alle papiersoorten testen. Je bent van harte welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten