zondag 4 januari 2015

Midori - Traveler’s Notebooks uit Japan bij Buiten de Lijntjes


Hoe zat het ook alweer met de Traveler’s Notebooks.
Wij verkopen de Notebooks al geruime tijd, maar voor degenen die het nog niet kennen, of niet precies weten welke mogelijkheden er allemaal zijn, hier een opfris-blogEén van de eigenschappen van het Notebook is dat het van de beste kwaliteit leer is gemaakt, wat er voor zorgt dat hij alleen maar mooier wordt als jij hem gebruikt.
Je hoeft niet bang te zijn voor krasjes of kleine beschadigingen, het zal jouw Notebook een eigen karakter geven, wat bij jou hoort.
Je zult je bepaalde dingen herinneren als je naar je doorleefde Notebook kijkt.
Hou je niet zo van een doorleeft Traveler’s Notebook, dan kun je hem behandelen met vaseline, dan wordt hij weer mooi egaal.


Je koopt het regular Traveler’s Notebook als startersset in de kleur bruin of zwart. 
Er zit dan een blanco Refill bijgeleverd.


Er is ook nog een kleiner formaat, dat is de Passport Size

De mogelijkheden zijn onbeperkt.
Je kunt jouw Notebook gebruiken als agenda, als schetsboek, er zijn refills met ruitjes, lijntjes of blanco pagina’s.
De Refills van Midori zijn gemaakt van MD Paper. Dit papier is van hoge kwaliteit en heerlijk om met vulpen op te schrijven.

001
Lijntjes

013
Lichtgewicht papier
002
Ruitjes

014
Kraftpapier
003
Blanco

015
Penhouder
004
Pocket Sticker

016
Penhouder
005
Dagelijkse Agenda

017
Maandagenda
006
Pocket Sticker L

018
Weekagenda
007
Visitekaartjes insert

019
Weekagenda + Notitie
008
Zipper Etui

020
Insteekhoes Kraft
009
Reparatie Set

021
Elastieken
010
Dubbelzijdige Stickers

022
Sticky Notes
011
Opbergmap

023
Pocket Stickers
012
Schetspapier
We zullen er enkele Refills uitlichten:

Refill 002 is met Ruitjes. Handig voor je boekhouding of als kasboek. Deze Refill wordt ook veel gebruikt voor journalling. Je verzamelt waardevolle ideeën, inzichten, titels, quotes die je anders wellicht vergeet.
 

Refill 004 en 006 Pocket Stickers. Stevige stickers die aan de binnenkant van je Notebook op het leer geplakt kunnen worden. Op die manier steek je er items in die je wilt bewaren.
Als je de Pocket Sticker niet op het leer wilt plakken, kun ze ook op een Refill plakken.

 Hieronder gebruiken we Refill 006 (op het leer geplakt) waar we de kaft van een Refill insteken:


Refill 005 is een dagelijkse Planner voor 2 maanden. Heel handig als je bijvoorbeeld een project of een verbouwing bij wilt houden, de pagina’s zijn genummerd, de maanden en dagen vul je zelf in.   Refill 007 is een insert voor visitekaartjes. Geen losse visitekaartjes meer die overal rondslingeren, maar je bewaart ze handig in een mapje in je Notebook.
Jouw Notebook gaat een leven lang mee, mocht er onverhoopt een elastiek stuk gaan, dan is Refill 009 verkrijgbaar met een reparatieset bestaande uit 4 extra elastieken en een loodje waarmee je alles weer vastklemt.
Wij gebruiken ons Notebook sinds begin 2013, er is nog nooit een elastiek kapot gegaan overigens.


Refill 021 zijn elastieken om verschillende Refills met elkaar te verbinden, en alles mooi op z'n plaats te houden in je Traveler's Notebook.
Elk jaar maakt Midori een gelimiteerde oplage agendavullingen die voorgedrukt zijn.
Midori houdt niet van papierverspilling dus ze willen er niet te veel maken omdat je ze na het jaar niet meer kunt gebruiken.
Onze Agenda’s voor 2015 zijn bijna op, maar gelukkig zijn er ook vullingen die nog niet voorgedrukt zijn, deze kun je zelf invullen. Het voordeel is dat je kunt beginnen wanneer je wilt.

Refill 017:  1 dubbele pagina is 1 maand, ongedateerd, je moet zelf de maand en dagen nog invullen.
Refill 018:   6 maanden
1 dubbele pagina is 1 week, ongedateerd, je moet zelf de dagen nog invullen.

 

Refill 019:  6 maanden
Elke dag van de week aan de linkerkant en ruimte voor notitie`s aan de rechterkantSoms zie je in de Shop staan dat een Notebook of een Refill “Tijdelijk Uitverkocht” is, maar geen paniek, de Refills zullen altijd in ons assortiment blijven. Het is dus niet zo dat jij straks met een prachtig Notebook zit, maar er geen Refills meer voor kunt krijgen.
Het heeft er mee te maken dat Midori in Japan pas een zending vrijgeeft als ze 100% tevreden zijn over de kwaliteit. Dat siert ze, maar zorgt af en toe bij ons wel voor voorraad problemen.
In een enkel geval zul je iets langer moeten wachten op de door jouw gewenste Refill, maar we zullen er altijd voor zorgen zoveel mogelijk een voorraad-buffertje op te bouwen.

Ook mooi te combineren met het Traveler's Notebook is de Midori Brass Collectie en de Kraft Enveloppen


Verder vind je hier in de shop een groot assortiment ander Stationery van Midori

Geen opmerkingen:

Een reactie posten