woensdag 16 juli 2014

De originele Mason Jars uit Amerika bij Buiten de Lijntjes

De Mason Jars van BALL bestaan al meer dan 100 jaar, maar opeens zie je ze overal in Hippe Hotspots opduiken om je sapje of je smoothie uit te drinken.
We moeten eerlijk bekennen dat wij de eerste keer dat we ze zagen, dachten: "Waarom drinkt iedereen hier uit Olvarit-Potjes?"

 
Maar opeens zagen we het gemak ervan:
De Jars hebben een los deksel met een rubber randje eronder, en een losse ring om de Jar af te sluiten.
Het is dus vooral heel handig! Je maakt 's ochtends een Smoothie in je blender, giet het in je Jars en zet het afgesloten in de koelkast en je pakt gedurende de dag makkelijk en snel een verse Smoothie!

En zeg nou zelf: Het ziet er toch ook gewoon heel Cool uit!

Wij fotografeerden de Mason Jars op een geweldige plek: Picknickers in Terherne.

Picknickers is een nieuw restaurant en relaxte foodbar gelegen aan het Sneekermeer. Hier komt het buitenleven samen met andere goede dingen van het leven, zoals homemade eten en drinken, een mooie omgeving. Het handgemaakte brood van Picknickers is ├ęcht een aanrader: Alleen maar natuurlijke ingredi├źnten, niets geen broodverbeteraars, E-nummers en andere dingen die van origine niet in brood zitten.


Supertof dat we gebruik mochten maken van deze locatie met fijne sfeer!
 Alle Jars vind je hier in de Shop
Er zijn ook losse deksels te bestellen om een rietje door te stekenLet op: Vanwege de enorme populariteit van de Jars hebben we helaas niet alles geleverd gekregen wat we besteld hebben. De voorraad is daardoor beperkt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten