vrijdag 1 november 2013

Midori BRASS collectie bij Buiten de Lijntjes

Wij houden van duurzaam, van spullen die mooier worden naarmate je ze vaker gebruikt. Een goed voorbeeld daarvan is het Traveler's Notebook. De leren omslag wordt alleen maar mooier als je er niet al te voorzichtig mee omgaat. We horen in de winkel wel eens: "haast zonde om te gebruiken" maar zo moet je het niet zien. Elk krasje wat erop komt, heeft z'n eigen herinnering.
De refills worden pas een verhaal nadat je ze volgeschreven hebt, het verhaal van jouw leven. Daarvoor was het alleen maar een stapel blanco blaadjes.Omdat wij jou graag een zo compleet mogelijk assortiment willen aanbieden, hebben we naast de complete collectie refills, ook de gehele Midori BRASS collectie ingekocht.Koper heeft een ietwat nostalgische uitstraling, het heeft iets waardoor je het jaren en jaren wilt gebruiken. Hoe langer je de Brass producten gebruikt, hoe mooier ze "oud" worden.


Koper verandert van kleur en textuur als je het gebruikt, en elk BRASS artikel verandert anders, afhankelijk van de gebruiker en zijn / haar omgeving. Dit een unieke eigenschap van Koper.  
Als de koper binnen de messing oxideert, kan je messing voorwerp wat patina, een soort van roest te ontwikkelen. Raak niet in paniek :), want het kan geen kwaad. Als de oorspronkelijke glans van de koperen items weer terug wilt, kun je het gewoon poetsen met koperpoets.


De artikelen uit het BRASS assortiment zijn:

BRASS PencilDe BRASS Pencil is gemaakt van massief messing in een prachtig ontwerp.  
Het bestaat uit twee delen. "Gesloten" lijkt het potlood op een kogelhuls met een afmeting van 98mm. "Geopend" is de afmeting 149mm, De BRASS Pencil past perfect in de Refill 008 Zipper Pocket om op te bergen en steeds met je mee te nemen.De BRASS Pencil is er in 3 kleuren: 
Solid Brass, White en Brown
 De White en Brown Pencils zijn geschilderd maar de verf vervaagt langzaam als je de pen gebruikt, totdat het potlood van koper lijkt te zijn. Hoe meer krasjes hoe beter, het koper komt er vanzelf doorheen.


 BRASS Ball Point PenDe BRASS Ball Point Pen heeft hetzelfde ontwerp als het potlood van hierboven. Bovenaan de pen zit een oogje, je kunt er eventueel een koordje door rijgen.


De BRASS Ball Point Pen is er in 3 kleuren: 
Solid Brass, White en Brown


 BRASS Pen CaseDe BRASS Pen Case zal je items op een prachtige manier, goed beschermen.
Afmeting: 17 x 5 x 2 cm en weegt 180 gr.


BRASS Number Clips
 Deze Midori BRASS Clips zijn genummerd van 1-12. Gebruik ze om kleine papiertjes samen te houden of als bladwijzer
BRASS Ruler
 De Midori BRASS Ruler is een handige liniaal die past in de BRASS Pen Case
Afmeting: 15 cm


BRASS Template Bookmark Number of AlphabetDeze Templates zijn tevens te gebruiken als Bookmarker: Afmeting: 30 x 130mm

BRASS Index Clips

Deze BRASS Index Clips kunnen op 2 manieren gebruikt worden:


 BRASS Label Plate


Als je van organiseren en archiveren houdt, dan zijn deze Midori BRASS Label Plates perfect voor je. Je kunt ze op opbergdozen of ordners plakken met dubbelzijdig tape


Al deze BRASS items passen natuurlijk ook perfect bij de Midori Spiral Ring Notebooks4 opmerkingen:

  1. Passen deze pennen ook in de lusjes van het traveler's notebook? Ik heb de passport size, is de pen dan langer dan mijn notebook?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Brass Collectie is speciaal gemaakt voor bij de Traveler's Notebooks, We hebben ook speciale Penholders. De Passport size is 10 x 13.5 cm De pennen zijn 14.5 cm

    BeantwoordenVerwijderen