vrijdag 17 februari 2012

Let's go NEON

Omdat we zo veel leuke reacties kregen op de producten die we maakten van Neon Acryl hebben we besloten om de bollen nu ook zelf te gaan verkopen.Er zijn bolletjes van 50 gram (Bravo)
en bollen van 200 gram (Bravo Big), deze laatste hebben een dikkere draad.
Van 1 bol, maak je in een paar uurtjes bijvoorbeeld een mooie col.
Links is gehaakt met Bravo Big:


Er zijn 4 kleuren:
Wat ga jij maken van Neon?
Je vindt het hier

5 opmerkingen:

 1. Haha, wat mooi om van jullie een bericht op mijn blog te krijgen, over dat mijn ouders bij jullie in de winkel waren (!)!

  Mijn vader stond al op mijn voicemail: of ze bollen wol of zoiets voor me mee moesten nemen? Ik kon het niet helemaal goed horen: stond net in een pashokje. ;-)

  En een klein uur geleden zat ik nog op jullie website te neuzen (aan de hand van dat telefoontje, maar blijkbaar had ik jullie al eens eerder opgezocht… Vast aan de hand van een vermelding in een tijdschrift of op iemands weblog..?).
  Kun je nagaan: hoeveel toevalligheid wil je bij elkaar hebben?

  En ja: dat doen ze geregeld (en graag) samen: gericht op zoek naar een leuke winkel en dan – ‘omdat we er toch zijn’ – de stad/het dorp/de omgeving meteen mee verkennen.
  Zo hoop ik ook, met mijn man, oud te worden. :-) Niet dat mijn ouders al bejaard zijn, maar je snapt me wel. Heerlijk toch? Thuiszitten kan altijd nog.

  Groetjes, en een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze geweldig! Als ik eindelijk eens een keer heb leren haken koop ik een paar bollen! Oh, dit staat nu zwart op wit :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals gezegd een stukje op mijn blog!!!

  Groetjes bieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En via Bien Maakt ben ik op je/jullie blog gekomen. HEERLIJK. Ik kom binnenkort in jullie (web)winkel shoppen. Mooie kleine gelukjes hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lovely ...Do visit my crochet blog when you find time too... http://livingwell231.blogspot.com
  Thank you very much
  Shanti

  BeantwoordenVerwijderen